BosanskiEnglish (United Kingdom)

O nama

 
Tapetar d.d. Sarajevo. Firma pripada grupaciji završnih radova u građevinarstvu i egzistira preko 60 godina od osnivanja, sa svojim proizvodno-uslužnim djelatnostima u oblasti tapetarsko dekoraterskih radova.
 
Preduzeće Tapetar d.d. Sarajevo, datira još od davne 1952. godine, kada je iz radionice "Tapetar" Sarajevo postalo ZANATSKO TAPETARSKO DEKORATIVNO PREDUZEĆE, "TAPETAR" Sarajevo.
 
Naime Tapetar d.d. Sarajevo je poznato ime na prostorima ex Jugoslavije, čak i van tih granica.
 
U referencama našeg preduzeća mogu se naći razni subjekti gdje su se radila kompletna opremanja objekata od unutrašnjih dekoraterskih radova, enterijera do eksterijera, vanjskih roletni na stambeno poslovnim kompleksima, robnim centrima, hotelima, motelima, turističkim centrima, itd.
 
Web stranice preduzeća, kreirane su za sve tipove posjetilaca, kako za naše poslovne partnere tako i za one koji su tu čisto da bi saznali nešto više o nama, našim djelatnostima, politici poslovanja, referencama, eventualnim angažmanima. 
 
 
 
PDV broj: 200682130001
Broj rješenja (sudski registar): 1-626-UF/I-2033/01
Kantonalni Sud Sarajevo
 
Vizualna prezentacija identiteta preduzeća (logotip), visoke rezolucije (za potrebe štampe, promocije, marketinga), može se preuzeti ovdje.
 

 

Fotoapete! Novo!

Printout fototapete

Fototapete po vašoj želji. Jednostavno sve što zamislite pretvaramo u fototapete za vas. Može to biti vaša slika, vama dragi pejsaž, 3D slika, optička iluzija, sve!